More Website Templates @ TemplateMonster.com. November 21, 2011!

La Banda

Sergio. Guitarra i veu solista

L'alter ego de Mark Knopfler. Emular al mestre MK en les seves dues facetes de guitarrista i cantant no és fàcil, per aconseguir-ho cal dedicació i passió pel que fas.

"Toco la guitarra desde los 17 años: cuando empecé a escuchar a los Dire Straits (el "On the Night" concretamente) quise aprender para poder tocar esas canciones. Desde entonces la música en general (los Dire Straits en particular) y la guitarra son mi pasión y a los 23 empecé a tocar en una banda de rock".

"Ahora participo en varios grupos, pero los AoM (desde hace ya 10 años) son algo especial. Hacer las veces de Knopfler a guitarra y voz en un tributo a Dire Straits es un honor; revivir las sensaciones de sus conciertos a los que son fans de los DS, el objetivo; contagiar la pasión por los DS a los que no lo son, el reto".

Jordi "Puji". Baix

Només Mark Knopfler i el baixista John Illsley es van mantenir a la formació des del seu inici fins a la seva desaparició. Igual que Illsley, el nostre baixista ha estat present des de la fundació de la banda sense fallar a cap concert.

Dani. Bateria

Els Dire Straits han tingut diferents bateries al llarg de la seva història i de cada un dells recollim la seva essència per construir la base rítmica que fa funcionar tot el conjunt.

“Quan descobreixes la música de jovenet en algun moment somies en poder gaudir-la de forma activa. Primer descobreixes el que significa a anar un concert en directe i en algun moment es inevitable que el somni es transformi en el desig de poder pujar a un escenari i fer de rock star. Els Angels m’han permès fer realitat aquest somni d’una manera molt especial”.

Josep. Teclats

La guitarra sempre serà el centre del so dels Dire Straits, però és innegable que la incorporació dels teclats i sintetitzadors a la formació va suposar un impuls imprescindible pel que tots coneixem com a "so dire straits"..

Jean Phillippe. Guitarra

Totes les mirades aniran sempre a la guitarra de Knopfler, però els seguidors de la banda saben molt bé que Dire Straits no podria funcionar amb una sola guitarra.